Αυτό είναι το μέγεθος του Call of Duty: Black Ops Cold War σε PC και κονσόλες

Πόσο χώρο πρέπει να έχετε ελεύθερο στο σκληρό σας δίσκο;
05 Νοεμβρίου 2020 12:41
Αυτό είναι το μέγεθος του Call of Duty: Black Ops Cold War σε PC και κονσόλες

Δεν είναι μυστικό πως το Modern Warfare καθώς και τα updates που το συνόδευσαν απαιτούσαν αρκετό χώρο στο σκληρό δίσκο των PCs και των κονσόλων. Πόσο χώρο όμως θα χρειαστείτε στο επερχόμενο Call of Duty: Black Ops Cold War; Η Activision μιλώντας στο IGN, έρχεται να λύσει επιτέλους αυτή την απορία, αποκαλύπτοντας πως θα πρέπει να έχετε πάνω από 100GB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου.

Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι στο PS4 θα χρειάζεται 95GB και στο Xbox One 93GB. Όσο αφορά τις next-gen κονσόλες, στο PS5 θα χρειαστούμε 133GB, ενώ στα Xbox Series X|S 136GB. Τέλος όσοι επιλέξουν να παίξουν το Cold War στο PC τους με Ultra graphics, θα πρέπει να έχουν ελεύθερα 125GB, ενώ χωρίς Ultra γραφικά, 82GB. Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν μερικές εβδομάδες σας είχαμε ενημερώσει ότι στο PC με ultra γραφικά το παιχνίδι θα φτάνει τα 250GB, αλλά πλέον με επίσημη ανακοίνωση, η Activision κατάφερε να το κατεβάσει στα 125GB με ενεργό το RTX.

Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η Activision τόσο στο PC όσο και στις κονσόλες, δίνει τη δυνατότητα να κάνετε uninstall τα game mode packs που δε χρειάζεστε, όπως το Campaign ή το Zombie mode, κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο πολύτιμο χώρο. Έτσι, αν θέλετε να ασχοληθείτε μόνο επί παραδείγματι με το multiplayer (το οποίο καταλαμβάνει 35GB στο PC), θα μπορείτε να κρατήσετε μόνο αυτό.

Από τη συγκεκριμένη επίσης επιλογή, θα επωφεληθούν και οι μελλοντικοί χρήστες του Xbox Series S, το οποίο όπως έχει αποκαλυφθεί θα έχει 364GB διαθέσιμα για το install παιχνιδιών.

Το Call of Duty: Black Ops Cold War αναμένεται στις 13 Νοεμβρίου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.