Αμέτρητα παιχνίδια σε προσφορά στο PlayStation 4 για όλα τα γούστα

Red Dead Redemption II, Bayonetta, Metal Gear Solid και άλλα!
04 Νοεμβρίου 2020 19:51
Αμέτρητα παιχνίδια σε προσφορά στο PlayStation 4 για όλα τα γούστα

Πλησιάζουμε σιγά-σιγά στη νέα γενιά κονσολών και αφού οι περισσότεροι τίτλοι θα υποστηρίζονται και στη νέα γενιά, η Sony, προέβη σε νέες ειδικές προσφορές για τους κατόχους του PlayStation 4. Συγκεκριμένα, μέσα από την κονσόλα σας ή το επίσημο PlayStation Store στο PC, μπορείτε να αποκτήσετε παλιά και καινούργια παιχνίδια σε έκπτωση.

Ένας καινούργιος τίτλος που βρίσκεται σε έκπτωση 25% είναι το Crash Bandicoot 4: It's About Time, οπότε, αν περιμένατε κάποια προσφορά για να παίξετε τις νέες περιπέτειες του Crash, τώρα είναι η ευκαιρία. Παρόλα αυτά, θα δείτε παιχνίδια όπως είναι τα Red Dead Redemption II, Bayonetta, Sekiro: Shadows Die Twice, Metal Gear Solid 5, Tekken 7, Mafia 3: Definitive Edition και τα remasters των Resident Evil να βρίσκονται και αυτά κάτω από την αρχική τους τιμή. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι προσφορές θα κρατήσουν έως τις 21 Νοεμβρίου.

Τα deals χωρίζονται σε 3 κατηγορίες που είναι τα “Planet of the Discounts”, “PlayStation Indies” και “παιχνίδια κάτω των €15”. Για όλες τις προσφορές και τα πακέτα ειδικών εκπτώσεων πατήστε εδώ.