Το Avatar παιχνίδι της Ubisoft καθυστερεί γιατί έτσι το θέλει ο James Cameron

Θα πρέπει να συμπέσει με το Avatar 2
04 Νοεμβρίου 2020 09:18
Το Avatar παιχνίδι της Ubisoft καθυστερεί γιατί έτσι το θέλει ο James Cameron

Επειδή τελευταία δεν είχαμε ακούσει νέα του και επειδή η πανδημία πάει πίσω όλα τα projects, ένα από αυτά είναι και το open world Avatar παιχνίδι της Ubisoft. Ο λόγος για το The Avatar Project, όπως είναι ο προσωρινός του τίτλος και αναπτύσσεται από το 2017 από την Massive Entertainment, που μας χάρισε το The Division, σε συνεργασία με την Lightstorm Entertainment το στούντιο ανάπτυξης του James Cameron

Μέσα από ένα meeting των μετόχων της εταιρίας γνωστοποιήθηκε πως το Avatar της Ubisoft θα καθυστερήσει μέχρι το 2022, με τη δικαιολογία ότι έτσι διασφαλίζει πώς θα συμπέσει η κυκλοφορία του μαζί με το άκρως αναμενόμενο Avatar 2, το οποίο αναμένεται να βγει στις αίθουσες την ίδια χρονιά. 

Αυτή η καθυστέρηση μπορεί να λειτουργήσει υπερ του project καθώς θα δώσει περισσότερο χρόνο στους developers να δουλέψουν πάνω σε αυτό, ίσως και να μειωθεί το crunch, που τελευταία αποτελεί μάστιγα στους μεγάλους AAA τίτλους, ενώ θα κυκλοφορήσει ακριβώς πάνω στο αναθερμένο hype για το franchise ενόψει των sequel ταινιών. 

Ακόμη το project αναφέρεται με την κωδική του ονομασία και είναι διαφορετικό προφανώς από το Avatar: The Game που κυκλοφόρησε το 2009. Αν όλα πάνε καλά θα δούμε επιτέλους περί τίνος πρόκειται το 2022.