Το Black Ops Cold War θα ενσωματωθεί στο Warzone τον Δεκέμβριο

Επιβεβαιώθηκε από την Activision
03 Νοεμβρίου 2020 09:30
Το Black Ops Cold War θα ενσωματωθεί στο Warzone τον Δεκέμβριο

Η Activision βάζει τέλος στη σύγχυση σχετικά με το νέο Call of Duty: Black Ops Cold War και το Warzone, αφού όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Daniel Alegre, κατά τη διάρκεια απολογισμού των κερδών για το τρίτο τρίμηνο, η ενσωμάτωση του δημοφιλούς free-to-play mode επρόκειτο να συμπέσει με την έναρξη της πρώτης σεζόν του Black Ops Cold War.

Όπως είχε επιβεβαιώσει προηγουμένως η εταιρία, το νέο premium παιχνίδι θα μοιράζεται περιεχόμενο με το Warzone, όπως ακριβώς γίνεται τώρα και με το Modern Warfare. Το Black Ops Cold War λοιπόν, θα περιλαμβάνει κοινή πρόοδο με το Warzone, προσθέτοντας αντικείμενα για το inventory, τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στα δυο παιχνίδια.

Επίσης, οι παίκτες του Warzone θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο του Modern Warfare που είχαν κερδίσει, όπως οι Operators και τα weapon blueprints, ενώ θα τους δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν κανονικά τα loadouts του Black Ops ή Modern Warfare.

Το Black Ops Cold War θα ενσωματωθεί στο Warzone μέσα στον Δεκέμβριο. Ο τίτλος, όμως, θα καταφθάσει στις 13 Νοεμβρίου στα PS4, Xbox One, PC, Xbox Series X|S και PS5.