Πρώτη ματιά στο RPG παιχνίδι του League of Legends! Αυτό είναι το Ruined King (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια single-player εμπειρία με τους πιο άπαιχτους ήρωες του Bilgewater
31 Οκτωβρίου 2020 15:53
Πρώτη ματιά στο RPG παιχνίδι του League of Legends! Αυτό είναι το Ruined King (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Riot Games έχει γνωστοποιήσει εδώ και καιρό πώς εργάζεται σε ολοκαίνουργια παράλληλα projects στο σύμπαν του δημοφιλούς MOBA παιχνιδιού της, League of Legends. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, εκτός από το League of Legends: Wild Rift που έρχεται στις mobile συσκευές, το διάσημο franchise ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του και στις κονσόλες τωρινής και νέας γενιάς.

Ο λόγος γίνεται για το Ruined King: A League of Legends Story που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021 για PC και κονσόλες και πλέον έχουμε νέο βίντεο από το εν λόγω project. Συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημο κανάλι του PlayStation στο YouTube, πήραμε μια πρώτη γεύση με ένα CG βίντεο που μας παρουσιάζει τον κόσμο του τίτλου.

Το παιχνίδι βρίσκεται στην ανάπτυξη από το Airship Syndicate και πρόκειται για ένα single-player turn-based RPG παιχνίδι που φιγουράρει τους πιο «άπαιχτους» ήρωες του Bilgewater. Οι παίκτες, λοιπόν, θα μπορούν να παίξουν με τους Miss Fortune, Illaoi, Braum, Yasuo, Ahri και Pyke σε ένα ταξίδι στο Black Mist.

Το Ruined King: A League of Legends Story θα κυκλοφορήσει στο πρώτο τρίμηνο του 2021 για PC και κονσόλες. Δείτε το trailer ανακοίνωσης μέσα από τον player παρακάτω.