Το Xbox Series X δείχνει τα δόντια του στο νέο ray-tracing gameplay του Watch Dogs: Legion

Οι δημιουργοί μιλούν για τις δυνατότητες της κονσόλας
31 Οκτωβρίου 2020 10:33
Το Xbox Series X δείχνει τα δόντια του στο νέο ray-tracing gameplay του Watch Dogs: Legion

Το Xbox, σε συνεργασία με την Ubisoft, δημοσίευσε ένα ολοκαίνουργιο gameplay βίντεο που παρουσιάζει την Xbox Series X έκδοση Watch Dogs: Legion. Συγκεκριμένα, βλέπουμε διάφορα μέλη της ομάδας ανάπτυξης να μιλούν για τον τεχνικό τομέα και για τις βελτιώσεις που μπόρεσαν να κάνουν χάρη στην επεξεργαστική δύναμη της κονσόλας νέας γενιάς.

Μαζί με το βίντεο, το Xbox ανάρτησε και μια μικρή σχετική συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του. Στο πλαίσιο αυτό μαθαίνουμε πως το Watch Dogs: Legion θα έχει ray-tracing, σε 4K ανάλυση και 30 FPS. Πέρα από την υψηλή ανάλυση και τις καλύτερες αντανακλάσεις, το Xbox Series X θα έχει και βελτιώσεις στις σκιάσεις, στη γεωμετρία και υποστήριξη για variable refresh rates. Τονίζεται επίσης ότι γίνεται χρήση του Xbox Velocity Architecture, κάτι που βοηθάει με το αστραπιαίο φόρτωμα, αλλά και με το να διατηρείται η απόδοση όταν κάποιο οδηγά με υψηλή ταχύτητα. Μπορείτε να βρείτε το εν λόγω βίντεο στον player που ακολουθεί, ενώ θα βρείτε και την αντίστοιχη συνέντευξη πατώντας εδώ.

Το Watch Dogs: Legion είναι ήδη διαθέσιμο για τα PS4, Xbox One, Stadia και PC, ενώ αναμένεται να συνοδεύσει το launch των PS5 και Xbox Series X | S.