Επικεφαλής PlayStation: Μη περιμένετε σύντομα την «επανάσταση» στο VR

«Απέχουμε αρκετά χρόνια ακόμη»
31 Οκτωβρίου 2020 18:05
Επικεφαλής PlayStation: Μη περιμένετε σύντομα την «επανάσταση» στο VR

Μιλώντας στη Washington Post, το «αφεντικό» του PlayStation, Jim Ryan, ανέφερε ότι πιστεύει στις δυνατότητες της εικονικής πραγματικότητας στα βιντεοπαιχνίδια, όμως η τεχνολογία που θα την κάνει να έχει ουσιαστικά νόημα απέχει αρκετά χρόνια ακόμη. Η Sony δήλωσε πως απέκτησε σημαντική εμπειρία πάνω στην ανάπτυξη VR παιχνιδιών όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο τόνισε να μη περιμένουμε ένα νέο μοντέλο PS VR στο πολύ άμεσο μέλλον.  

Νομίζω ότι είμαστε μακριά ακόμα από το πραγματικό μέλλον του VR. Το τμήμα του PlayStation και η Sony πιστεύουν ακράδαντα στο μέλλον της συγκεκριμένης τεχνολογίας. Θα έρθει η στιγμή που το VR θα αποτελεί ένα σημαντικό συστατικό της διαδραστικής ψυχαγωγίας. Θα είναι φέτος; Όχι. Θα είναι του χρόνου; Όχι. Θα έρθει κάποια στιγμή; Ναι, το πιστεύουμε αυτό. Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με την εμπειρία που αποκομίσαμε με το PlayStation VR όλα αυτά τα χρόνια και πραγματικά ανυπομονούμε να δούμε που θα μας οδηγήσει αυτό στο μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παρόν PS VR θα υποστηρίζεται από το PlayStation 5, με τον ειδικό προσαρμογέα τον οποίο μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί δωρεάν από τη Sony, συμπληρώνοντας τον σειριακό κωδικό του PlayStation VR σας στην σχετική φόρμα εδώ.