Μάλλον δεν είναι όλα τα PS4 παιχνίδια συμβατά με το PS5 - Εκτός διάφορα Assassin's Creed

Η Ubisoft ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με τα backwards compatible παιχνίδια
30 Οκτωβρίου 2020 21:56
Μάλλον δεν είναι όλα τα PS4 παιχνίδια συμβατά με το PS5 - Εκτός διάφορα Assassin's Creed

Πριν μερικές εβδομάδες σας ενημερώσαμε πως το PS5 θα είναι συμβατό με την συντριπτική πλειοψηφία των PS4 παιχνιδιών. Η Sony είχε αποκαλύψει μια μικρή λίστα με μόλις δέκα παιχνίδια που δε θα είναι συμβατά, την οποία μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Τελικά, φαίνεται πως η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι, αφού η λίστα αυτή έρχεται περίπου να διπλασιαστεί. Συγκεκριμένα, η Ubisoft αναμένεται να κυκλοφορήσει την υπηρεσία της Ubisoft Connect και έτσι ενημέρωσε την επίσημη ιστοσελίδα της με διάφορες σχετικές πληροφορίες. Στο πλαίσιο αυτό αναφέρει πως σχεδόν όλα τα PS4 παιχνίδια της θα είναι συμβατά με το PS5, ωστόσο θα υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις. Μεταξύ άλλων διάφορα παιχνίδια της σειράς Assassin’s Creed δε θα είναι συμβατά την κονσόλα επόμενης γενιάς της Sony, με το Assassin’s Creed Syndicate να αποτελεί σίγουρα το μεγαλύτερο αγκάθι.

Ακολουθεί η λίστα με τα PS4 παιχνίδια της Ubisoft που δεν είναι συμβατά με το backward compatibility του PS5.

  1. Assassin’s Creed Syndicate
  2. Assassin’s Creed Chronicles Trilogy Pack
  3. Assassin’s Creed Chronicles India
  4. Assassin’s Creed Chronicles China
  5. Assassin’s Creed Chronicles Russia
  6. Risk
  7. Star Trek Bridge Crew
  8. Werewolves Within
  9. Space Junkies

Για την ώρα η Sony δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη τοποθέτηση, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - 10/31/2020 - 08:13]

Η Ubisoft αφαίρεσε τελικά τη σελίδα, δηλώνοντας στο Gematsu πως δεν περιλαμβάνει έγκυρες πληροφορίες σχετικά με το backward compatibility του PS5. Για την ώρα η κατάσταση παραμένει αβέβαια, οπότε θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη.