Τελικές PC απαιτήσεις για το COD: Black Ops Cold War - Θα «γονατίσει» τους σκληρούς δίσκους

Αρχίστε να διαγράφετε!
29 Οκτωβρίου 2020 21:44
Τελικές PC απαιτήσεις για το COD: Black Ops Cold War - Θα «γονατίσει» τους σκληρούς δίσκους

Ναι, αυτό που ακούτε είναι ο σκληρός σας δίσκος που αναστενάζει. Μετά το Call of Duty Modern Warfare που έγινε περίφημο για το τεράστιο μέγεθος του, το Call of Duty: Black Ops Cold War έρχεται να τερματίσει όλα τα κοντέρ. Συγκεκριμένα, η Activision αποκάλυψε τις τελικές απαιτήσεις συστήματος της PC έκδοσης του παιχνιδιού και ενώ γενικά τα ελάχιστα specs μοιάζουν βατά, ο απαιτούμενος αποθηκευτικός χώρος «βγάζει μάτι».

Αναλυτικότερα, όσοι θέλουν να παίξουν όλα τα modes χρειάζονται το λιγότερο 175GB, όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Το μέγεθος αυτό πιθανότατα θα αυξηθεί στο μέλλον, καθώς κυκλοφορεί περισσότερο περιεχόμενο. Από την άλλη, όσοι θέλουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία, σε 4K ανάλυση και με ray-tracing, θα χρειαστεί να κατεβάσουν assets υψηλότερης ευκρίνειας. Στην περίπτωση αυτή, λοιπόν, το παιχνίδι θα καταλαμβάνει 250GB! Ναι, καλά διαβάσετε 250.

Το θετικό είναι πως θα μπορεί να γίνει τμηματική εγκατάσταση. Αν κάποιος επιλέξει να κρατήσει μόνο το multiplayer θα χρειαστεί μόλις 50GB ελευθέρα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις πέντε προτεινόμενες διατάξεις με τα PC Specs που προτείνει η Activision.