Δεν είναι φάρσα – Καθυστερεί ξανά το Cyberpunk 2077

Αποκαλύφθηκε η νέα ημερομηνία
27 Οκτωβρίου 2020 18:56
Δεν είναι φάρσα – Καθυστερεί ξανά το Cyberpunk 2077

Αν δεν θυμάστε πόσες φορές έχει καθυστερήσει το Cyberpunk 2077, δεν είστε μόνοι. Όλοι πιστεύαμε πως το παιχνίδι δεν πρόκειται να καθυστερήσει ξανά, αφού πρόσφατα το στούντιο ανακοίνωσε πως η ανάπτυξη της Gold έκδοσης ολοκληρώθηκε. Τελικά δεν έπρεπε να είμαστε και τόσο αισιόδοξοι. Ναι, το Cyberpunk 2077 θα καθυστερήσει και δε θα προλάβει το Νοέμβριο και τελικά θα καταφθάσει περίπου ένα μήνα μετά.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, το φιλόδοξο RPG των Πολωνών δε θα έρθει στις 19 Νοεμβρίου, αλλά στις 10 Δεκεμβρίου, δηλαδή 21 μέρες μετά. Η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για τα Xbox One, PS4, PC και Stadia, με συμβατότητα για τα PS5 και Xbox Series X | S.

Παρακάτω θα βρείτε την επίσημη ανακοίνωση της CD Projekt RED.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ομάδας, λοιπόν, το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι η βελτιστοποίηση του τίτλου για εννέα διαφορετικές πλατφόρμες (Xbox One/X, PS4/Pro, Xbox Series X |S, PlayStation 5, PC και Stadia), ενώ η ομάδα εργάζεται από τα σπίτια της και συνεπώς με μειωμένη παραγωγικότητα. Το στούντιο τονίζει πως ακόμα και αυτές οι 21 μέρες μπορούν να κάνουν τη διαφορά για να παραδώσει τη μέγιστη δυνατή ποιότητα για ένα τόσο τεράστιο και σύνθετο παιχνίδι.