Φάτε μάτια ψάρια με 4 λεπτά gameplay από το NBA 2K21 στο PS5

Νέα ματιά στη next-gen έκδοση
27 Οκτωβρίου 2020 18:37
Φάτε μάτια ψάρια με 4 λεπτά gameplay από το NBA 2K21 στο PS5

Δύο εβδομάδες έχουν απομείνει περίπου για την άφιξη της νέας γενιάς κονσολών και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Έτσι, λοιπόν, η 2K Games έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ολοκαίνουργια gameplay πλάνα για έναν από τους launch τίτλους των PS5 και Xbox Series X | S που σίγουρα θα απασχολήσει εκατομμύρια παίκτες. Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για το NBA 2K21, το οποίο έχει λάβει σημαντικές αναβαθμίσεις.

Στο τετράλεπτο βίντεο που δημοσιεύτηκε βλέπουμε για άλλη μια φορά την PS5 έκδοση του παιχνιδιού. Αυτή τη φορά υπάρχει σχολιασμός από δύο υψηλόβαθμα στελέχη της ομάδας ανάπτυξης, ενώ τα πλάνα δεν εναλλάσσονται γρήγορα όπως στο προηγούμενο trailer, πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη γεύση από την εμπειρία που θα προσφέρει η next-gen έκδοση του μπασκετικού τίτλου.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η next-gen έκδοση του NBA 2K21 θα έρθει με τις εξής βελτιώσεις και προσθήκες:

  • Τεράστιο άλμα στον τεχνικό τομέα με σύστημα φωτισμού επόμενης γενιάς, καλύτερα textures, physics, animations και άλλες βελτιώσεις.
  • Η κίνηση των παικτών έχει επανασχεδιαστεί, όπως επίσης και το αντίκτυπο των συγκρούσεών τους, κάνοντας χρήση νέων μηχανών για το collision και το animation εντός του παρκέ.
  • Ολόκληρη η αρένα ζωντανεύει και θα είναι πιο δραστήρια από ποτέ, με 150 μοναδικούς χαρακτήρες που έχουν δική τους AI και αντιδρούν απρόσκοπτα για να δημιουργήσουν μια μοναδική εμπειρία.
  • Εκτεταμένο soundtrack με περισσότερα από 202 τραγούδια στο launch και περισσότερα να έχουν δρομολογηθεί για το μέλλον.

To ΝΒΑ 2Κ21 θα είναι διαθέσιμο για τα Xbox Series X και Xbox Series S παγκοσμίως στις 10 Νοεμβρίου. Ομοίως, για το PlayStation 5 στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου, την ίδια μέρα που θα καταφθάσει δηλαδή και η κονσόλα.