Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Καθυστερεί το Destruction AllStars του PS5 – Θα είναι όμως δωρεάν στο PS Plus

Αλλαγή κατεύθυνσης για τον τίτλο της Sony

Θέμης Μπολτσής
Θέμης Μπολτσής

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Καθυστερεί το Destruction AllStars του PS5 – Θα είναι όμως δωρεάν στο PS Plus

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, η ομάδα του PlayStation ανακοίνωσε πως άλλαξε τα σχέδιά της για έναν από τους launch τίτλους του PlayStation 5. Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για το Destruction AllStars, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 19 Νοεμβρίου μαζί με την κονσόλα, έναντι €79.99.

Τελικά, η κυκλοφορία του μεταφέρθηκε από το Νοέμβριο του 2020 στον Φεβρουάριο του 2021. Παράλληλα και η τιμολόγησή του θα αλλάξει, αφού το παιχνίδι θα είναι εντελώς δωρεάν για τους συνδρομητές του PlayStation Plus για δύο ολόκληρους μήνες.

Advertisement

Η Sony πήρε αυτή την απόφαση γιατί πιστεύει ότι ως multiplayer εμπειρία, το παιχνίδι είναι καλύτερο όταν ανταγωνίζεστε με παίκτες απ’ όλον τον κόσμο. Θέλοντας όσο το δυνατόν περισσότεροι να βιώσουν την έντονη δράση που προσφέρει ο τίτλος, αποφάσισε να το χαρίσει στους συνδρομητές του PS Plus.

Σημειώνεται πως όποιος έχει προβεί σε προ-παραγγελία του παιχνιδιού από τα PlayStation Store, PlayStation.com και τα retail καταστήματα, θα λάβει πίσω τα χρήματά του.

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.

Hub

PlayStation

PlayStation

Δες περισσότερα