Το meme έγινε πραγματικότητα – Αυτό είναι το Xbox Series X ψυγείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπάρχουν μόλις τρία στον κόσμο
25 Οκτωβρίου 2020 17:08
Το meme έγινε πραγματικότητα – Αυτό είναι το Xbox Series X ψυγείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την στιγμή που το Xbox Series X αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στα περσινά The Game Awards, οι χρήστες έχουν κατακλίσει το διαδίκτυο με memes για την ιδιαίτερη εμφάνισή του μοιάζει με πύργο, ογκόλιθο ή…ψυγείο. Η Microsoft φαίνεται πως πήρε στα σοβαρά τo πείραγμα και έτσι αποφάσισε να το κάνει το Xbox Series X ψυγείο πραγματικότητα.

Ναι, η εταιρία κατασκεύασε τρία πραγματικά ψυγεία που έχουν την εμφάνιση του Xbox Series X. Μάλιστα, ο εσωτερικός φωτισμός τους είναι πράσινος, το Xbox λογότυπο ανάβει και όταν κάποιος ανοίγει την πόρτα για να πάρει κάποιο τρόφιμο από το εσωτερικό του, ακούγεται ο ήχος εκκίνησης της κονσόλας. Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη, το Xbox έκανε δώρο το πρώτο ψυγείο στον Snoop Dogg για τα γενέθλιά του. Τώρα, έγινε γνωστό πως το δεύτερο ψυγείο στάλθηκε στην YouTuber, iJustine, ενώ το τρίτο θα το κερδίσει ένας τυχερός με τρόπο που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη.

Αν έχετε περιέργεια να δείτε το γιγαντιαίο Xbox Series X ψυγείο πιο λεπτομερώς, παρακάτω θα βρείτε το σχετικό βίντεο της iJustine.