Το Apex Legends έρχεται στο Steam με την 7η σεζόν του

Καθυστερεί η Switch έκδοση
25 Οκτωβρίου 2020 15:02
Το Apex Legends έρχεται στο Steam με την 7η σεζόν του

Η EA θα κρατήσει την υπόσχεσή της, φέρνοντας επιτέλους το Apex Legends στο Steam. Όπως συνέβη πρόσφατα και με όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της εταιρίας, έτσι και το δημοφιλές battle royale παιχνίδι της θα καταφθάσει στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Valve πολύ σύντομα.

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του τίτλου, η Respawn Entertainment επιβεβαίωσε πως το ντεμπούτο του Apex Legends στο Steam έχει δρομολογηθεί για τις 4 Νοεμβρίου που θα κάνει το ντεμπούτο της και η 7η σεζόν. Ακόμα και αν προηγουμένως είχατε ξεκινήσει να ασχολείστε με το παιχνίδι στο Origin, μπορείτε εύκολα να κάνετε τη μετάβαση, αφού θα υποστηρίζεται cross-progression για τα unlocks και το λογαριασμό σας, μεταξύ των δύο πλατφορμών.

Δυστυχώς, τα νέα δυσάρεστα για τους κατόχους Nintendo Switch. Συγκεκριμένα, η ομάδα ανάπτυξης τόνισε πως εργάζεται σκληρά στο port, ωστόσο χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να μεταφέρει την εμπειρία όπως της αξίζει. Εξαιτίας, λοιπόν, και των δύσκολων συνθηκών που έχουν προκύψει εξαιτίας της πανδημίας, το Apex Legends θα καταφθάσει στο Switch το 2021.

Για την ώρα, το Apex Legends κυκλοφορεί για τα PS4, Xbox One και PC μέσω Origin.