Για πάντα exclusive στο Xbox One το Rise of the Tomb Raider;

Φωτιά στην υπόθεση από δήλωση του Xbox Australia
22 Μαΐου 2015 18:42
Για πάντα exclusive στο Xbox One το Rise of the Tomb Raider;

Tα παρακάτω σας τα μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη μιας και πρόκειται για γαλλικό site που μεταφέρει την εξής είδηση. Όλοι ξέρουμε την αναταραχή που προκλήθηκε από το κατά πόσο αποκλειστικός τίτλος του Xbox είναι το Rise of the Tomb Raider. Ακολούθησαν δηλώσεις, επί δηλώσεων για να καταλήξουμε στο ότι το sequel του Tomb Raider είναι κατά πάσα πιθανότητα timed exclusive, δηλαδή αποκλειστικός τίτλος με ημερομηνία λήξης. Κάτι το οποίο η Microsoft δεν θέλει να ακούγεται πολύ προς τα έξω. 

Τώρα έρχεται μια δήλωση, πιο συγκεκριμένα ένα σχόλιο από την επίσημη Facebook σελίδα του Xbox Australia, το οποίο δήλωσε το εξής: "Για όσους αναρωτιούνται: Το Rise of the Tomb Raider θα είναι αποκλειστικό παιχνίδι του Xbox. Όχι χρονική αποκλειστικό αλλά κανονική αποκλειστικότητα." Το screencap που κράτησε το Gameblog, μπορείτε να το δείτε εδώ και πλέον γεννιούνται ερωτήματα τα οποία θα απαντηθούν στην Ε3. 

Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιά θα είναι η κατάληξη της ιστορίας μιας και η Microsoft θέλει το "δικό της Uncharted" και τι καλύτερο από το Rise of the Tomb Raider, το οποίο αναμένεται την ερχόμενη εορταστική περίοδο στα Xbox One και Xbox 360. 

Tags: