Το PS5 «στέλνει αδιάβαστο» τον Travis Scott – Επίσημο διαφημιστικό βίντεο

Ξεκινάει η συνεργασία του rapper με τη Sony
24 Οκτωβρίου 2020 08:14
Το PS5 «στέλνει αδιάβαστο» τον Travis Scott – Επίσημο διαφημιστικό βίντεο

Πριν μερικές εβδομάδες σας είχαμε ενημερώσει πως ο πασίγνωστος rapper Travis Scott είχε ήδη στα χέρια του το PlayStation 5. Τώρα, επιτέλους αποκαλύφθηκαν ολοκαίνουργιες λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας, ανακοινώθηκε πως ο Travis εντάχθηκε στην οικογένεια του PlayStation ως στρατηγικός δημιουργικός συνεργάτης.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, ο Travis και το brand του Cactus Jack θα παράγουν διάφορα ιδιαίτερα projects. Η αρχή έγινε με ένα διαφημιστικό βίντεο που βλέπουμε διάφορα μέλη της ομάδας του PlayStation να φοράνε merchandise του τραγουδιστή. Στη συνέχεια, ο ίδιος ανοίγει το PlayStation 5 του και ένα ωστικό κύμα ρίχνει τα έπιπλα που βρίσκονται δίπλα του και ‘τραντάζει’ τον ίδιο.

Δείτε το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.  

Τέλος, ο Travis σχολίασε τη συνεργασία του με το PlayStation, δηλώνοντας:

Πραγματικά ανυπομονώ να παρουσιάσω όλα όσα έχει ετοιμάσει η Cactus Jack σε συνεργασία με τη Sony και την ομάδα του PlayStation. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαι ενθουσιασμένος να δω πώς θα ανταποκριθούν οι οπαδοί του PlayStation και ανυπομονώ να ‘τρέξω’ μερικά παιχνίδια με όλους σας πολύ σύντομα!