Story trailer και φρέσκο gameplay από το αρχαιοελληνικό Immortals Fenyx Rising

Ενώ το demo γίνεται αποκλειστικά διαθέσιμο στο Stadia
23 Οκτωβρίου 2020 12:51
Story trailer και φρέσκο gameplay από το αρχαιοελληνικό Immortals Fenyx Rising

Η Ubisoft έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το story trailer του Immortals Fenyx Rising, καλώντας τους να βιώσουν μια επική open-world περιπέτεια, εμπνευσμένη από την αρχαία Ελληνική μυθολογία. Επίσης, η εταιρία αποκάλυψε ένα ολοκαίνουργιο gameplay βίντεο διάρκειας πέντε περίπου λεπτών, στο οποίο παρουσιάζει την περιοχή Valley of Eternal Springs και τις δραστηριότητες που οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν εντός της.

Η γαλλική εταιρία αποκάλυψε, παράλληλα, πως το demo του παιχνιδιού θα διατεθεί αποκλειστικά στο Google Stadia από σήμερα και μέχρι τις 29 Οκτωβρίου. Σε αυτό, οι παίκτες παίζοντας ως Fenyx θα ακολουθήσουν μια αποστολή, με στόχο να ανακαλύψουν το κρυμμένο μυστικό των Κυκλώπων. Το demo τοποθετείται σε ένα νέο αρχιπέλαγος, εμπνευσμένο από την θεά του έρωτα Αφροδίτη, και περιλαμβάνει στοιχεία μάχης, εξερεύνησης και επίλυση γρίφων, προετοιμάζοντας τους παίκτες για την πλήρη εμπειρία.

Το Immortals Fenyx Rising αναμένεται να καταφθάσει για Stadia, Xbox Series X | S, Xbox One, PS5, PS4, PC, Luna, και Switch στις 3 Δεκεμβρίου. Δείτε τα εν λόγω βίντεο μέσα από τον player παρακάτω.