Ο Robert Lewandowski της Μπάγερν Μονάχου μάλλον έχει ήδη το PS5 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο ειδικός στις ‘5άρες’ φωτογραφίζεται με το DualSense στα χέρια
23 Οκτωβρίου 2020 08:04
Ο Robert Lewandowski της Μπάγερν Μονάχου μάλλον έχει ήδη το PS5 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Όπως φαίνεται, μετά τον πασίγνωστο τραγουδιστή Travis Scott που μάλλον είχε το PlayStation 5 από το Σεπτέμβριο, σειρά παίρνει τώρα ένας αστέρας του ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, η Sony αποφάσισε να δώσει πριν την κυκλοφορία της τη next-gen κονσόλα στον ειδικό στις ‘5άρες’, Robert Lewandowski.

Πρόκειται για έναν Πολωνό ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός για την Μπάγερν Μονάχου. Ο Lewandowski, λοιπόν, ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, στην οποία τον βλέπουμε να κρατά στα χέρια του το DualSense χειριστήριο. Ο ποδοσφαιριστής δε διευκρίνισε αν έχει μόνο το χειριστήριο ή αν η Sony του έχει παραχωρήσει και την κονσόλα, ενώ στη φωτογραφία δε φαίνεται πουθενά το PS5 αυτό καθ’ αυτό. Αξίζει να σημειωθεί πως στην περιγραφή της δημοσίευσής του, ο Lewandowski κάνει το λογοπαίγνιο “This 5eason game has no limits”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This 5eason game has no limits🤪😎 #PS5

A post shared by Robert Lewandowski (@_rl9) on Oct 22, 2020 at 6:12am PDT

Για την ιστορία, ο Lewandowski κατέχει ένα απίστευτο ρεκόρ της Bundesliga, αφού το Σεπτέμβριο του 2015 είχε σκοράρει 5 φορές μέσα σε μόλις 9 λεπτά έναντι της Βόλφσμπουργκ.