Το Ghost of Tsushima 2 μάλλον βρίσκεται υπό ανάπτυξη – Νέα στοιχεία

Η Sucker Punch αναζητά προσωπικό για το επόμενο project της
22 Οκτωβρίου 2020 16:40
Το Ghost of Tsushima 2 μάλλον βρίσκεται υπό ανάπτυξη – Νέα στοιχεία

Όπως όλα δείχνουν η Sucker Punch Productions δεν πατάει φρένο, παρόλο που το Ghost of Tsushima κυκλοφόρησε μόλις πριν μερικούς μήνες και η υποστήριξή του συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς χάρη στην άφιξη του cooperative game mode Legends. Συγκεκριμένα, το στούντιο φαίνεται πως παρασκηνιακά έχει ξεκινήσει να εργάζεται στα επόμενα projects του.

Mέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ανάρτησε μια νέα αγγελία ανοιχτής θέσης εργασίας, φανερώνοντας μάλλον πως το Ghost of Tsushima 2 είναι καθ΄ οδόν. Αναλυτικότερα, η Sucker Punch Productions αναζητά έναν Narrative Writer για να εργαστεί στα επόμενα projects της, ο οποίος θα πρέπει “να έχει εξαιρετική κατανόηση για το πως να αφηγηθεί character-driven ιστορίες σε ένα AAA open-world παιχνίδι”.

Το αξιοσημείωτο είναι πως στα μπόνους, η ομάδα λαμβάνει υπόψη αν ο υποψήφιος γνωρίζει την ιστορία της Φεουδαρχικής Ιαπωνίας. Είναι εύκολο, λοιπόν, να υποθέσουμε πως το στούντιο ξεκίνησε να εργάζεται στο Ghost of Tsushima 2, αφού τα δομικά στοιχεία ‘Ιαπωνία’ και ‘open-world’ αναφέρονται ξεκάθαρα στην αγγελία. Από την άλλη, είναι πιθανό και κάποιο expansion ή DLC να είναι καθ’ οδόν.

Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.