Έξι μήνες μετά, το Final Fantasy 7 Remake έχει επιτέλους το πρώτο του patch

Και όχι δε διορθώνει αυτό που ήθελαν οι περισσότεροι παίκτες
22 Οκτωβρίου 2020 13:46
Έξι μήνες μετά, το Final Fantasy 7 Remake έχει επιτέλους το πρώτο του patch

Φαίνεται πως η λέξη ‘υπομονή’ έχει συνδεθεί πλέον άρρηκτα με το Final Fantasy VII Remake. Έπειτα από χρόνια αναμονής, το όνειρο έγινε πραγματικότητα και η επιστροφή του θρυλικού παιχνιδιού ανακοινώθηκε το 2015. Ο τίτλος κυκλοφόρησε τελικά πέντε χρόνια μετά, ακολουθώντας ωστόσο επεισοδιακή μορφή, πράγμα που σημαίνει πως οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν περισσότερη υπομονή.

Τώρα, η κοινότητα θα πρέπει για άλλη μια φορά να περιμένει, αφού το τεχνικό θέμα με τα θολά textures δεν επιλύθηκε με το πρώτο patch του τίτλου. Ναι, έξι μήνες μετά την αρχική του κυκλοφορία, το Final Fantasy VII Remake υποδέχθηκε επιτέλους το πρώτο του patch. Οι σημειώσεις που δημοσίευσε η Square Enix επισημαίνουν απλώς πως η ενημέρωση διορθώνει διάφορα bugs.

Δυστυχώς, οι παίκτες ανακάλυψαν πως τα θολά textures, όπως αυτό στην πόρτα του Cloud, δηλώνουν ξανά το παρόν. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές σχετικές εικόνες που παρουσιάζουν το πρόβλημα και μετά το patch 1.01.

Ενδεχομένως, η Square Enix να έχει στα σκαριά μια μεγαλύτερη ενημέρωση, εν όψει και της κυκλοφορίας του PlayStation 5. Αυτό είναι κάτι που θα το μάθουμε, ωστόσο, στο μέλλον.

Το Final Fantasy VII Remake είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για το PlayStation 4.