Το story trailer του Destiny 2: Beyond Light ξυπνάει ένα επικίνδυνο εχθρό  

Ενώ γνώριμα πρόσωπα επιστρέφουν

Το story trailer του Destiny 2: Beyond Light ξυπνάει ένα επικίνδυνο εχθρό

Περίπου τρεις εβδομάδες έχουν απομείνει για την κυκλοφορία του μεγάλου πακέτου επέκτασης Destiny 2: Beyond Light. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, η Bungie αποφάσισε να προετοιμάσει του Gurdians, δημοσιεύοντας το αντίστοιχο story trailer.

Αυτό μας υπενθυμίζει πως δεν είμαστε οι μόνοι που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε ως όπλο το Stasis. Με το Darkness να κερδίζει συνεχώς έδαφος, στο Beyond Light θα δούμε χαρακτήρες από το παρελθόν να επιστρέφουν, καθώς νέες απειλές έρχονται στο προσκήνιο.

Η Exo Stranger κάνει την πρώτη της εμφάνιση μετά την πτώση του Black Garden. Η Eramis ψάχνει σύμμαχο στο Darkness για να επαναφέρει το λαό της στις παλιές του δόξες. Ο Variks έρχεται με μια προειδοποίηση για τους Guardians. Η Eris Morn ‘μαγνητίζεται’ στον Europa για να μάθει περισσότερα για το Stasis. Ενώ, τέλος, δε γίνεται από την ιστορία να λείπει και ο The Drifter. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τη νέα περιπέτεια των χαρακτήρων και τα σκηνικά του Beyond Light μέσα από τον player που ακολουθεί.

To Destiny 2: Beyond Light αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για τα PS4, Xbox One, PC και Google Stadia. Ο τίτλος θα αναβαθμιστεί πλήρως για τα PlayStation 5 και Xbox Series X | S στις 8 Δεκεμβρίου.