Η μόδα και τα αυτοκίνητα του Cyberpunk 2077 πρωταγωνιστούν στα νέα trailers

Ολοκαίνουργια πλάνα από το τέταρτο Night City Wire σόου
15 Οκτωβρίου 2020 20:47
Η μόδα και τα αυτοκίνητα του Cyberpunk 2077 πρωταγωνιστούν στα νέα trailers

Πιστή στο ραντεβού της η CD Projekt Red, μετέδωσε το τέταρτο επεισόδιο του Night City Wire, αποκαλύπτοντας φρέσκες πληροφορίες για τον πολυαναμενόμενο τίτλο της, Cyberpunk 2077.

Αυτή τη φορά, το σόου επικεντρώθηκε γύρω από τα οχήματα που οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν. Κάθε όχημα όπως αναφέρθηκε, θα έχει διαφορετική οδηγική συμπεριφορά, με τα higher-end μοντέλα να είναι ευκολότερα στους ελιγμούς σε σύγκριση με τα υπόλοιπα. Επίσης, το στούντιο επιβεβαίωσε ότι στη Night City θα λαμβάνουν μέρος αγώνες ταχύτητας, οι οποίοι θα μπορούν να γίνουν αρκετά βίαιοι κατά τη διεξαγωγή τους. Επιπλέον, αποκαλύφθηκε πως η 1977 Porsche 911 του Johnny Silverhand θα περιλαμβάνεται στο παιχνίδι και μάλιστα θα είναι ένα ξεχωριστό μοντέλο.

Μιλώντας για τον Silverhand, ο Keanu Reeves -ο οποίος ενσαρκώνει τον εν λόγω χαρακτήρα- έκανε μια σύντομη εμφάνιση στο επεισόδιο, ανακοινώνοντας πως οι μοτοσυκλέτες Arch, των οποίων ο ηθοποιός είναι ένας εκ των συνιδρυτών, θα είναι παρούσες στο παιχνίδι. Μάλιστα, αποκάλυψε πως όταν η CDPR τον πλησίασε για να του προτείνει να ενσαρκώσει τον Johnny, έριξε στο τραπέζι την ιδέα να προσθέσει τις μοτοσυκλέτες της εταιρίας του. Κάτι, που προφανώς ο ίδιος δέχθηκε με ενθουσιασμό.

Ένα ακόμα σημείο που επικεντρώθηκε το επεισόδιο, είχε να κάνει με τη μόδα. Σίγουρα έχουμε δει αρκετές διαφορετικές εμφανίσεις στους χαρακτήρες του παιχνιδιού, ωστόσο το στούντιο ανέλυσε μερικά από τα διαθέσιμα στιλ που θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε στον κόσμο του. Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν 4 μοναδικά στιλ για να προσαρμόσουν οι παίκτες στον χαρακτήρα τους, τα οποία σχετίζονται με το status που έχει κάποιος στην πόλη.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται στις 19 Νοεμβρίου για τα PC, PS4 και Xbox One. Ο τίτλος θα λειτουργεί από την πρώτη μέρα στα PS5 και Xbox Series X, αλλά οι κανονικές next-gen εκδόσεις του θα καταφθάσουν κάποια στιγμή το 2021.