Το νέο trailer του Assassin’s Creed Valhalla πάει στα ”βαθιά” με αναλυτικές πληροφορίες

Ενώ δημοσιεύθηκε και μια ώρα gameplay πλάνων
15 Οκτωβρίου 2020 14:55
Το νέο trailer του Assassin’s Creed Valhalla πάει στα ”βαθιά” με αναλυτικές πληροφορίες

Οι marketing μηχανές της Ubisoft αρχίζουν να επιταχύνουν, καθώς το ολοκαίνουργιο κεφάλαιο της σειράς Assassin’s Creed απέχει επισήμως λιγότερο από ένα μήνα. Έτσι, η γαλλική εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer που εξηγεί όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε.

Αναλυτικότερα, το ‘Deep Dive Trailer’, μέσα σε επτά λεπτά, παρουσιάζει πως μπορούμε να αναπτύξουμε το settlement μας και να αυξήσουμε την επιρροή του clan μας στην Αγγλία, καθώς παράλληλα ανακαλύπτουμε τα μυστικά των Hidden Ones. Μπορείτε να το δείτε μέσα από τον player που ακολουθεί για να ετοιμαστείτε για το ντεμπούτο του Valhalla το Νοέμβριο.

Παράλληλα, η ομάδα των Ubisoft News πραγματοποίησε και ένα live stream με παραπάνω από μια ώρα ολοκαίνουργιων πλάνων, οπότε αν θέλετε να δείτε ακόμη περισσότερο από την περιπέτεια του Eivor, παρακάτω θα το βρείτε και αυτό.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως πρόσφατα η ομάδα των Unboxholics είχε τη δυνατότητα να παίξει έξι ώρες από μια δοκιμαστική έκδοση του τίτλου, οπότε προσεχώς μπορείτε να περιμένετε περισσότερα.

Το Assassin’s Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για τα Xbox Series X | S, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia και τα Windows PC, αποκλειστικά μέσα από τα Epic Games Store και Ubisoft Store. Παράλληλα, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο και μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία UPLAY+.