Το Need For Speed επιστρέφει στις underground ρίζες του

Δείτε το πρώτο teaser trailer
21 Μαΐου 2015 19:20
Το Need For Speed επιστρέφει στις underground ρίζες του

Μετά από την πρώτη teaser εικόνα του νέου Need For Speed, ήρθε η ώρα να δούμε και το πρώτο teaser trailer του πολυαναμενόμενου racing τίτλου της Electronic Arts. Η αμερικάνικη εταιρία κράτησε την υπόσχεση της και δημοσίευσε σήμερα στο επίσημο YouTube κανάλι της το πρώτο teaser trailer του παιχνιδιού. Όπως μπορείτε να δείτε και μέσα από τον παρακάτω video player, το νέο Need For Speed θα επιστρέψει στις "Underground" ρίζες του franchise και αυτό σημαίνει ένα πλούσιο σύστημα παραμετροποίησης των οχημάτων, έναν ανοιχτό κόσμο με δραστήρια, νυχτερινή, αγωνιστική ζωή και με ένα ενδιαφέρον σενάριο. Επιπροσθέτως, παρακάτω θα βρείτε τις δηλώσεις του Executive Producer της Ghost Games σχετικά με το reboot της σειράς:

"Το Need For Speed αποτελεί ένα από τα πιο εικονικά ονόματα στην ιστορία του gaming και πρόκειται να το επιστρέψουμε στη θέση που του αξίζει με το συγκεκριμένο reboot. Αντλώντας εμπειρία από τα 20 χρόνια παρουσίας μας στην αγορά, πρόκειται να φτιάξουμε επιτέλους το παιχνίδι που πάντα θέλαμε. Ακούμε τους φανατικούς της σειράς και πρόκειται να τους παραδώσουμε μία εμπειρία που θα αιχμαλωτίσει την φαντασία τους και θα απελευθερώσει το πάθος τους για τα αμάξια και την ταχύτητα."

Το νέο Need For Speed αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2015 για PC, PlayStation 4 και Xbox One. Μπορείτε να δείτε το πρώτο teaser trailer μέσω του παρακάτω video player. Περισσότερες πληροφορίες για το reboot της σειράς θα γίνουν γνωστές στην E3 2015.

Tags: