Τέλος ο πονοκέφαλος των GB με το COD: Modern Warfare – Μειώνεται το μέγεθος στο PC

Μέσα από τη σημερινή ενημέρωση
14 Οκτωβρίου 2020 17:11
Τέλος ο πονοκέφαλος των GB με το COD: Modern Warfare – Μειώνεται το μέγεθος στο PC

Ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν, το γιγαντιαίο μέγεθος του Call of Duty Modern Warfare και του Warzone έχει γίνει θέμα συζήτησης στους gaming κύκλους, αφού φλερτάρει με τα 250GB. Η Activision και η Infinity Ward φαίνεται πως πήραν το μήνυμα του κόσμου, ο οποίος ζητούσε να δοθεί τουλάχιστον η επιλογή διαγραφής του περιεχομένου που δεν χρησιμοποιείται.

Αυτό ακριβώς αποφάσισε να κάνει, λοιπόν, η ομάδα ανάπτυξης. Όπως συμβαίνει τόσο καιρό στις κονσόλες, έτσι πλέον και στους υπολογιστές, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να διαγράψουν συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού που δεν χρησιμοποιούν. Για παράδειγμα, το campaign ή τοSpec Ops μπορούν να διαγραφτούν, αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί μόνο με το multiplayer.

Αυτό μπορεί να γίνει πανεύκολα μέσα από την επιλογή Modify Install στα Options του παιχνιδιού στο Battle.net Launcher. Όπως μεταφέρει το Eurogamer, μετά τις δοκιμές του, τα modes του παιχνιδιού ελευθερώνουν περίπου 35GB το καθένα. Πιο συγκεκριμένα, με την διαγραφή ελευθερώνετε:

Campaign - 34.53GB
Multiplayer - 42.12GB
Spec Ops - 37.83GB

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί πως το Warzone δε μπορεί να διαγραφεί και ένας από τους developers του παιχνιδιού εξήγησε το λόγο.

Πλέον το Modern Warfare καταλαμβάνει περίπου 168GB για όποιον θέλει να ασχοληθεί απλά με το Multiplayer και το Warzone.