Η ελληνική γλώσσα διαθέσιμη για όλες τις Xbox κονσόλες

Νέο update ετοιμάζει το έδαφος για τα Series X | S
14 Οκτωβρίου 2020 16:41
Η ελληνική γλώσσα διαθέσιμη για όλες τις Xbox κονσόλες

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η Microsoft, όλες οι τρέχουσες Xbox κονσόλες, συμπεριλαμβανομένων των Xbox One, Xbox One S και Xbox One X, αλλά και τα επερχόμενα Xbox Series X και Xbox Series S υποστηρίζουν την ελληνική γλώσσα. Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε το Software Update του Οκτωβρίου, το οποίο φέρνει στην οικογένεια των One κονσολών το ολοκαίνουργιο Dashboard που έχει ετοιμάσει η εταιρία εν όψει των Xbox Series X | S.

Έτσι, λοιπόν, οι χρήστες μπορούν να περιμένουν μια ανανεωμένη εμφάνιση με στρογγυλεμένες γωνίες, πιο έντονα χρώματα, διαφορετικά fonts και ανανεωμένο εικαστικό σε διάφορες ‘γωνιές’ του μενού. Συγχρόνως, η sign-in εμπειρία έχει βελτιωθεί και πλέον μπορείτε να είστε ταυτόχρονα συνδεδεμένοι με το ίδιο προφίλ σε πολλαπλές συσκευές. Μιλώντας για προφίλ, το νέο χαρακτηριστικών των Profile Themes σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε περισσότερο τον λογαριασμό σας, με ένα θέμα που μπορεί να δει οποιοδήποτε τον επισκέπτεται.

Μεταξύ αυτών των νέων χαρακτηριστικών περιλαμβάνεται και η υποστήριξη για την ελληνική γλώσσα, βελτιώσεις απόδοσης και πολλά ακόμη. Παρακάτω θα βρείτε το σχετικό βίντεο παρουσίασης που είχε δημοσιευθεί πριν μερικές εβδομάδες.