Το PS4 System Software Update 8.00 έφτασε και φέρνει σημαντικές αλλαγές

Αναλυτικές πληροφορίες για την ενημέρωση
14 Οκτωβρίου 2020 13:36
Το PS4 System Software Update 8.00 έφτασε και φέρνει σημαντικές αλλαγές

Σε λιγότερο από ένα μήνα, το PlayStation 5 αναμένεται να καταφθάσει στην αγορά και η Sony φαίνεται πως προετοιμάζει το έδαφος για την άφιξη διαφόρων νέων χαρακτηριστικών στο οικοσύστημά της παράλληλα με την κυκλοφορία του. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία ανακοίνωσε πως το πιο πρόσφατο system software update των PlayStation 4 και PlayStation 4 Pro είναι πλέον διαθέσιμο. Η εν λόγω αναβάθμιση θα ανεβάσει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος της κονσόλας στο 8.00 και θα φέρει πληθώρα σημαντικών αλλαγών και βελτιώσεων.

Ξεκινώντας, η Party λειτουργία και τα μηνύματα θα ενοποιηθούν περεταίρω και πλέον θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις ίδιες ομάδες παικτών για να μιλήσετε ή να ανταλλάξετε μηνύματα. Συνεχίζοντας, το Quick Menu θα διαθέτει πλέον μια επιλογή για σίγαση όλων των μικροφώνων, η λίστα των avatars θα ενημερωθεί με νέες επιλογές από τα Bloodborne, Journey, Ghost of Tsushima, God of War, The Last of Us Part II, The Last of Us Remastered και Uncharted 4: A Thief’s End, ενώ με τη σειρά τους και τα Parental Controls θα ανανεωθούν, λαμβάνοντας και νέα χαρακτηριστικά.

Συγχρόνως, η Sony βελτιώνει το 2-Step Verification, το οποίο πλέον θα υποστηρίζει third party authenticator apps, ενώ αποκάλυψε πως και η Remote Play εφαρμογή θα ενημερωθεί, λαμβάνοντας υποστήριξη για το PS5.

Δυστυχώς, μια από τις απώλειες του νέου update είναι το Event Creation και τα private Communities. Πλέον οι παίκτες δε θα μπορούν να δημιουργήσουν events, ενώ θα αφαιρεθεί και η δυνατότητα δημιουργίας νέων private Communities.

Παρακάτω θα βρείτε ένα σύντομο επίσημο changelog, ενώ ακόμη πιο αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις αλλαγές μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

  • Updates to Party and Messages
  • New Avatars
  • Mute all Mics from Quick Menu
  • Simplified and more flexible Parental Controls
  • Enhanced 2-Step Verification
  • Removal of Event Creation and Private Community Creation
  • Updates to Remote Play App on Mobile and PC