Δείτε το DOOM Eternal να τρέχει σε…smart ψυγείο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χάρη σε ένα Galaxy Fold 2 και το…Game Pass!
14 Οκτωβρίου 2020 12:19
Δείτε το DOOM Eternal να τρέχει σε…smart ψυγείο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι ένας YouTuber κατάφερε να «τρέξει» το κλασσικό DOOM χρησιμοποιώντας κομμένες πατάτες και μια αριθμομηχανή. Φυσικά, πρόκειται για μια συνέχεια της μακράς παράδοσης των περιέργων ports που έχει δει η σειρά DOOM. Μάλιστα, δεν είναι το μόνο εντυπωσιακό εγχείρημα που έχουμε δει, αφού κάποιος άλλος κατάφερε πρόσφατα και έπαιξε το κλασσικό παιχνίδι μέσα από ένα τεστ εγκυμοσύνης.

Τώρα, το επόμενο περίεργο port αφορά το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς, το DOOM Eternal και όχι το αρχικό παιχνίδι του 1993. Μιας και το Cloud Gaming μπαίνει σιγά σιγά στις ζωές μας, ο Richard Mallard (με username Twisted420), κατάφερε μέσα από την εφαρμογή του Game Pass που υπάρχει σε Android συσκευές να κάνει stream το νέο DOOM σε…smart ψυγείο! Ναι καλά διαβάσατε.

Συγκεκριμένα, οι δοκιμές που θα δείτε και εσείς παρακάτω τρέχουν στο Samsung Galaxy Fold 2, το οποίο χρησιμοποιεί την Smart View τεχνολογία, η οποία τον «αφήνει» στη συνέχεια να παίξει σε διάφορες συσκευές της Samsung, όπως το έξυπνο ψυγείο της. Έτσι, λοιπόν, είναι επίσημο. Το DOOM Eternal τρέχει κατά κάποιον τρόπο σε ψυγείο. Βέβαια, αυτό δεν το μόνο παιχνίδι που δοκιμάζει, αφού αυτό το εντυπωσιακό εγχείρημα παρουσιάζει και άλλους τίτλους του Game Pass και το αποτέλεσμα είναι αξιοθαύμαστο.

Δείτε το βίντεο μέσα από τον player παρακάτω.