Διέρρευσε unboxing βίντεο του Xbox Series X

Οι πρώτες κονσόλες ετοιμάζονται για αποστολή στα καταστήματα
13 Οκτωβρίου 2020 14:01
Διέρρευσε unboxing βίντεο του Xbox Series X

Η νέα γενιά κονσολών βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, με τα Xbox Series X και Xbox Series S να κάνουν το ντεμπούτο τους παγκοσμίως στις 10 Νοεμβρίου και το PlayStation 5 να ακολουθεί δύο μέρες μετά σε διάφορες χώρες του εξωτερικού και στις 19 Νοεμβρίου για την Ελλάδα. Τώρα, η Microsoft φαίνεται πως έχει ξεκινήσει πλέον τη διαδικασία αποστολής των πρώτων κονσολών στα καταστήματα. Συγκεκριμένα, το γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει μερικές εικόνες από μια αποθήκη που είναι ‘φορτωμένη’ με Xbox Series X κονσόλες.

Μια από αυτές τις εικόνες μοιράστηκε και ο γνωστός αναλυτής της βιομηχανίας, Daniel Ahmad. Παρακάτω θα βρείτε το σχετικό tweet του.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, διέρρευσε στο διαδίκτυο και το πρώτο unboxing της next-gen κονσόλας. Σε αυτό φαίνεται ένας άντρας που μιλά ισπανικά να ανοίγει την retail συσκευασία, παρουσιάζοντας τα περιεχόμενά της. Αξίζει να σημειωθεί πως δε γνωρίζουμε το πώς έχει αποκτήσει την κονσόλα, ενώ το αρχικό βίντεο έχει κατέβει από το YouTube. Παρακάτω θα βρείτε ένα re-upload του, το οποίο για την ώρα παραμένει διαθέσιμο.

Από το εν λόγω βίντεο προκύπτει πως στη συσκευασία περιλαμβάνεται η κονσόλα, το χειριστήριο με δύο μπαταρίες, ένα HDMI 2.1 καλώδιο και το καλώδιο της τροφοδοσίας. Μάλιστα, το κουτί της κονσόλας ανοίγει με διαφορετικό τρόπο από τις Xbox One κονσόλες, θυμίζοντας περισσότερο τον τρόπο που ανοίγουν οι συσκευασίες των χειριστηρίων της Microsoft.

Το Xbox Series X κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 10 Νοεμβρίου έναντι €509,99. Το Xbox Series S καταφθάνει την ίδια ημέρα έναντι €309,99.