Ο Daredevil έρχεται στο Fortnite με ένα μοναδικό τουρνουά

Αποκτήστε το skin του ήρωα μέσα από το “Daredevil Cup”
13 Οκτωβρίου 2020 11:44
Ο Daredevil έρχεται στο Fortnite με ένα μοναδικό τουρνουά

H Epic Games έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με άλλες εταιρίες, για να φέρει στο Fortnite skins και διάφορα άλλα αντικείμενα. Μία από αυτές είναι φυσικά η Marvel, αφού οι περισσότεροι Avengers έχουν βρει το δρόμο τους στο battle royale «φαινόμενο» και όπως όλα δείχνουν η συνεργασία των δύο θα συνεχιστεί.

Τώρα, όπως μάθαμε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter, ο Daredevil πρόκειται να καταφθάσει στο Fortnite και μάλιστα με ένα σπέσιαλ event, το Daredevil Cup. Όσοι συμμετέχουν σε αυτό και κερδίσουν, θα λάβουν τη στολή του ήρωα εντελώς δωρεάν, λίγο πριν φτάσει στο επίσημο κατάστημα για τους υπόλοιπους. Αυτό, βέβαια, εξαρτάται και την περιοχή που παίζει ο καθένας. Παραδείγματος χάρη, γνωστοποιήθηκε ότι οι πρώτοι 800 παίκτες του τουρνουά στην Ευρώπη θα το κερδίσουν χωρίς επιπλέον κόστος.

Το Daredevil Cup είναι το πρώτο από τα τέσσερα “Marvel Knockout Super Series”. Πρόκειται για ένα limited-time mode που ρίχνει τους παίκτες σε μικρά 2v2 match, ενώ τον επόμενο μήνα θα συνεχιστεί με διαφορετικό χαρακτήρα.

Ο Daredevil και το τουρνουά του πρόκειται να καταφθάσουν στο Fortnite στις 14 Οκτωβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.