Το Ghosts of Tsushima θα έχει 60FPS mode στο PlayStation 5

Boost Mode με αναβαθμίσεις για το πόνημα της Sucker Punch
12 Οκτωβρίου 2020 10:12
Το Ghosts of Tsushima θα έχει 60FPS mode στο PlayStation 5

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικά εικοσιτετράωρα η Sony αποκάλυψε τα χαρμόσυνα νέα πως η συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών του PlayStation 4 θα είναι backwards compatible με το PlayStation 5. Στο πλαίσιο αυτό, η Sucker Punch Productions που μας χάρισε πρόσφατα το Ghost of Tsushima έσπευσε να επιβεβαίωσε πως ο τίτλος της θα είναι πλήρως συμβατός με την κονσόλα επόμενης γενιάς. Μάλιστα, το στούντιο έφερε στα φώτα της δημοσιότητας και μερικές σημαντικές σχετικές πληροφορίες.

Αρχικά, όσοι έχουν ξεκινήσει ήδη το παιχνίδι στο PlayStation 4 θα μπορούν να μεταφέρουν κανονικά το save τους και να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν στο PlayStation 5. Η εμπειρία δε θα είναι ίδια ωστόσο, αφού το παιχνίδι θα διαθέτει τεχνικές βελτιώσεις για να εκμεταλλεύεται το δυνατότερο hardware. Αναλυτικότερα, ενεργοποιώντας το Boost Mode, οι κάτοχοι PS5 θα δουν μια επιπλέον επιλογή στο παιχνίδι που θα τους επιτρέπει να παίξουν με framerates έως και 60FPS. Τέλος, επισημαίνεται πως αν και τα loading times είναι ήδη αστραπιαία στο PS4, το PS5 θα μας εντυπωσιάσει.

Ακολουθούν τα σχετικά tweets της ομάδας.

Το Ghosts of Tsushima είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για το PS4. Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο επιμελήθηκε ο Σάκης Καρπάς, πατώντας εδώ.