Tο σενάριο του Cyberpunk 2077 είναι τόσο τεράστιο που δε χωράει σε ένα τραπέζι (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η φωτογραφία ενός υπαλλήλου της CD Project που έγινε viral
11 Οκτωβρίου 2020 13:58
Tο σενάριο του Cyberpunk 2077 είναι τόσο τεράστιο που δε χωράει σε ένα τραπέζι (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία μέχρι την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 και η CD Projekt RED ανά τακτά χρονικά διαστήματα αποκαλύπτει μερικές πληροφορίες για το επερχόμενό της παιχνίδι. Μάλιστα, πρόσφατα είχαμε μάθει ότι η ιστορία του θα είναι αρκετά μικρότερη σε σχέση με αυτή του The Witcher 3. 

Τώρα, ο localization manager, Yuki Nishio, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τους διαλόγους που θα έχει ο τίτλος στην Ιαπωνία και όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, πρόκειται για ένα τεράστιο τραπέζι γεμάτο πάκους από χαρτιά, κάτι που μας δείχνει ότι το Cyberpunk 2077 θα ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε το Witcher, όσον αφορά το σενάριο. 

Παρόλο που δεν μιλάμε για την αγγλική βερσιόν του παιχνιδιού, φαίνεται όμως ότι δε θα διαφέρει και πολύ η αγγλική έκδοση, μιας και η CD Projekt δίνει μεγάλη έμφαση στην ιστορία και την τροπή της από τις επιλογές του παίκτη. 

Δείτε τη σχετική εικόνα παρακάτω:

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One. Ο τίτλος θα λειτουργεί από την πρώτη μέρα στα PS5 και Xbox Series X, αλλά οι κανονικές next-gen εκδόσεις του θα καταφθάσουν κάποια στιγμή το 2021.