Του έκλεψαν το κινητό όσο έκανε livestream παίζοντας Pokémon GO

Προστίθεται ένα ακόμη δυσάρεστο περιστατικό γύρω από το AR παιχνίδι
10 Οκτωβρίου 2020 12:29
Του έκλεψαν το κινητό όσο έκανε livestream παίζοντας Pokémon GO

Το Pokémon GO κυκλοφόρησε πριν αρκετά χρόνια σημειώνοντας τεράστια επιτυχία -ειδικά τον πρώτο καιρό, αλλά επειδή το παιχνίδι παίζεται κυρίως στους δρόμους έχουν συμβεί και διάφορα ατυχή γεγονότα. Ένα από αυτά είναι και ο θάνατος μιας άτυχης γυναίκας που ενώ έπαιζε το αγαπημένο της παιχνίδι, δύο ληστές την πυροβόλησαν. 

Τώρα, ένα νέο περιστατικό ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας και αφορά έναν streamer με το όνομα xDeezzNutzx, ο οποίος έπαιζε το δημοφιλές mobile παιχνίδι και έπεσε θύμα ληστείας από αγνώστους. Μέσα στην ατυχία του, όμως, ήταν τυχερός αφού την ώρα που τον λήστευαν, βρισκόταν ακόμη στον αέρα και το livestream κατέγραψε το περιστατικό, κάτι που του έδωσε τα απαραίτητα αποδεικτικά για την αστυνομία.

Στο βίντεο που υπάρχει στο κινητό του, ακούγεται ο ληστής να του λέει να σηκώσει τα χέρια του και να κλείσει το κινητό του, ενώ ο streamer του εξηγεί ότι δεν έχει τίποτα αξίας πάνω του. Το βίντεο υπήρχε στο κανάλι του στο Twitch αλλά μερικές ώρες μετά κατέβηκε, πιθανότατα γιατί αποτελεί αντικείμενο αστυνομικής έρευνας.