Γνωρίστε τον νέο exotic εξοπλισμό του Destiny 2: Beyond Light (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη ποικιλία περιμένει τους fans
08 Οκτωβρίου 2020 15:11
Γνωρίστε τον νέο exotic εξοπλισμό του Destiny 2: Beyond Light (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιας και είμαστε μόλις ένα μήνα σχεδόν πριν το επόμενο μεγάλο DLC του Destiny 2: Beyond Light, η Bungie έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer προκειμένου να ανοίξει στους fans την όρεξη.

Το νέο trailer επικεντρώνεται σε ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του παιχνιδιού, που είναι φυσικά τα όπλα. Οι παίκτες λοιπόν θα έχουν την ευκαιρία να βάλουν «χέρι» σε 4 exotic weapons που αποκαλύφθηκαν ότι θα περιλαμβάνονται στο Beyond Light, καθώς επίσης και μερικά κομμάτια armor για κάθε μια από τις τρείς κλάσεις. Το pulse rifle του πρώτου Destiny (No Time To Explain), λαμβάνει μια νέα εκδοχή με την οποία οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν portals, επιτρέποντας έτσι σφαίρες από ένα εναλλακτικό timeline. Συνοπτικά, τα νέα όπλα που θα περιλαμβάνονται είναι τα No Time To Explain (Pulse Rifle), Cloudstrike (Sniper Rifle), The Lament (Sword) και Salvation's Grip (Grenade Launcher).

Όσο για τον νέο armor εξοπλισμό, θα περιέχει τα Icefall Mantle (Titan Gauntlets), Precious Scars (Titan Helmet), Mask of Bakris (Hunter Helmet), Arthrys's Embrace (Hunter Gauntlets), Dawn Chorus (Warlock Helmet) και Necrotic Grip (Warlock Gauntlets).

Το Destiny 2: Beyond Light αναμένεται στις 10 Νοεμβρίου. Περισσότερα μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ, καθώς και στο βίντεο που ακολουθεί.