Το Assassin's Creed Valhalla σάς μαθαίνει την ιστορία των Vikings μέσα από το νέο του podcast

Ένα δραματικό ντοκιμαντέρ 5 επεισοδίων
06 Οκτωβρίου 2020 11:21
Το Assassin's Creed Valhalla σάς μαθαίνει την ιστορία των Vikings μέσα από το νέο του podcast

Όπως είναι γνωστό, τόσο το Assassin's Creed Origins, όσο και το Assassin's Creed Odyssey προσέφεραν το «Discovery Tour» mode, το οποίο επέτρεπε τους παίκτες να αφήσουν στην άκρη τα όπλα τους και να περιηγηθούν στον χάρτη του κάθε παιχνιδιού αντίστοιχα, μαθαίνοντας την πραγματική ιστορία των μνημείων που συναντούσαν. Προς το παρόν η Ubisoft δεν έχει αναφέρει αν στο επερχόμενο Assassin's Creed Valhalla θα συμπεριλάβει κάποιο ανάλογο mode. Ωστόσο, φαίνεται να ακολουθεί μια κάπως διαφορετική προσέγγιση αυτή τη φορά, δημοσιεύοντας ένα ολοκαίνουργιο podcast που ονομάζει «Echoes of Valhalla», τα οποίo είναι πλέον διαθέσιμo στο Spotify.

Πρόκειται για μια σειρά πέντε δραματικών δεκαπεντάλεπτων επεισοδίων, τα οποία φέρουν τους τίτλους The Sons of the Great North, Dragon of the Seas, Thor’s Hammer, Birth of an Empire και The Dawn of a New Era. Όπως αναγράφεται στην περιγραφή, περιέχουν μουσική, sound effects και voice acting που διηγούνται τα highlights γύρω από την πραγματική ιστορία των Vikings, προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος για τους παίκτες, προτού πιάσουν στα χέρια τους το παιχνίδι.

To Assassin’s Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για τα Xbox Series X | S, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia και τα Windows PC, αποκλειστικά μέσα από τα Epic Games Store και Ubisoft Store. Παράλληλα, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο και μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία UPLAY+.