Το Call of Duty: Modern Warfare δε χωράει πλέον σε πολλούς SSDs στο PC

Νέο ρεκόρ για το μέγεθος του παιχνιδιού;
04 Οκτωβρίου 2020 19:51
Το Call of Duty: Modern Warfare δε χωράει πλέον σε πολλούς SSDs στο PC

Όπως ενδέχεται να έχετε παρατηρήσει, το Call of Duty: Modern Warfare καταλαμβάνει αρκετό αποθηκευτικό χώρο. Τόσο που η κοινότητα είχε θίξει ξανά το θέμα τον Ιούλιο, όταν το μέγεθος του παιχνιδιού είχε φτάσει τα 235 GB.

Τώρα, ο χρήστης του Twitter, Battle(non)sense, ο οποίος ασχολείται με την ανάλυση του netcode διαφορών παιχνιδιών, έφερε ξανά το θέμα στο προσκήνιο, μέσα από μια ανάρτηση που βρήκε πολλούς ακόμη  σύμφωνους. Συγκεκριμένα, ο χρήστης αποκάλυψε ότι το παιχνίδι πλέον δε χωράει στον 250GB SSD του, μια πολύ συνηθισμένη χωρητικότητα για SSD στο PC. 

Όπως σας είχαμε μεταφέρει, το μέγεθος του παιχνιδιού είχε ξεπεράσει τα 235GB τον Ιούλιο, αλλά φαίνεται πως τα updates που ακολούθησαν δυσκόλεψαν την κατάσταση. Συγκεκριμένα, ένας άλλος χρήστης της πλατφόρμας εξηγεί πως το πραγματικό μέγεθος του παιχνιδιού στους servers είναι πλέον 219GB. Ωστόσο, τα παλιά αντίγραφα χρειάζονται 274GB ελευθέρα για να ενημερωθούν και στη συνέχεια καταλαμβάνουν 256GB, με μια έξτρα γλώσσα εγκατεστημένη.

Το παράπονο των παικτών εντοπίζεται στο γεγονός ότι η PC έκδοση διανέμεται αποκλειστικά από το Battle.net, το οποίο δεν επιτρέπει στους παίκτες να διαγράψουν τμήματα του τίτλου που δεν χρησιμοποιούν, όπως για παράδειγμα το campaign. Αντιθέτως, οι Steam εκδόσεις στο παρελθόν είχαν ξεχωριστά το multiplayer, ενώ και στις κονσόλες μπορεί κάποιος να διαγράψει ό,τι δεν χρησιμοποιεί.

Το Call of Duty: Modern Warfare, μαζί με το Warzone, είναι διαθέσιμα στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στα PS4 και Xbox One.