Τα βουνά και οι σπηλιές του Minecraft αλλάζουν

Μέσα από το επερχόμενο Caves & Cliffs update
04 Οκτωβρίου 2020 15:34
Τα βουνά και οι σπηλιές του Minecraft αλλάζουν

Νωρίτερα φέτος, η Mojang ανανέωσε ριζικά το Nether του Minecraft. Τώρα, κατά τη διάρκεια του Minecraft Live αποκαλύφθηκε το επόμενο σημείο που θα λάβει την προσοχή των δημιουργών. Τα βουνά και οι σπηλιές του Minecraft αλλάζουν λοιπόν.

Η ομάδα επισήμανε πως οι αλλαγές που ετοιμάζει είναι αξιοσημείωτες και αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο ανάπτυξης. Επομένως, ούτε φέτος τα Χριστούγεννα δε θα υπάρξει κάποιο μεγάλο update για το Minecraft, αφού το Caves & Cliffs θα καταφθάσει το καλοκαίρι του 2021.

Χάρη στο νέο αυτό update, μεταξύ άλλων μπορείτε να περιμένετε δραματικά αλλαγμένη εμπειρία στις σπηλιές του Minecraft, αφού νέα mobs θα κάνουν τη ζωή σας δυσκολότερη, ολοκαίνουργια αντικείμενα θα συνεισφέρουν στο μάζεμα των φυσικών πόρων, ενώ θα μπορείτε να βρείτε και νέα blocks. Για παράδειγμα πλέον θα μπορείτε να εξορύξετε και χαλκό, ο οποίος χρησιμοποιείται για το νέο lightning rod block κ.α.

Οι σπηλιές θα έχουν σταλαγμίτες και σταλακτίτες που θα κάνουν damage αν τα ακουμπάτε, ενώ μεγαλύτερη ποικιλία θα προσφέρει και το νέο σύστημα αρχαιολογίας, χάρη στο οποίο θα μπορείτε να εξερευνήσετε θαμμένα ruins και να βρείτε κρυμμένα arifacts.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Minecraft Live, το οποίο προσφέρει μια πρώτη ματιά στην ενημέρωση και γενικότερα highlights από το σόου.

Tags: