Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Mario Kart Live: Home Circuit

Το οποίο θα κάνει το σπίτι σας μια μεγάλη Mario Kart πίστα
03 Οκτωβρίου 2020 09:16
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Mario Kart Live: Home Circuit

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, στο πλαίσιο του εορτασμού των 35 χρόνων της σειράς Mario, η Nintendo είχε ανακοινώσει ένα πολύ ιδιαίτερο project. Ο λόγος γίνεται για το Mario Kart Live: Home Circuit, το οποίο φέρνει την ανταγωνιστική racing δράση που έχουν λατρέψει οι fans της σειράς στην πραγματική ζωή.

Συγκεκριμένα, έχουμε να κάνουμε με μια εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας με κανονικά τηλεκατευθυνόμενα που έχουν κάμερα στο πάνω μέρος τους. Οι παίκτες καλούνται να φτιάξουν τις δικές τους πίστες στο χώρο τους και να δοκιμάσουν την τύχη τους σε διάφορα modes.

Με την κυκλοφορία του παιχνιδιού να πλησιάζει, λοιπόν, η Nintendo δημοσίευσε τώρα ένα αναλυτικό trailer που εξηγεί όλα όσα πρέπει να ξέρετε. Από το πως κατασκευάζετε τις πίστες στο σπίτι σας, τα in-game αντικείμενα και χαρακτηριστικά, μέχρι το Grand Prix mode, το βίντεο εξηγεί τα πάντα.

Συγχρόνως, παρακάτω θα βρείτε και το δεύτερο σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Nintendo, στο οποίο οι developers της Velan Studios αποκαλύπτουν περισσότερες παρασκηνιακές λεπτομερείς για το παιχνίδι, δείχνοντας για παράδειγμα το εσωτερικό των τηλεκατευθυνόμενων karts.

Το Mario Kart Live: Home Circuit αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου. Στην αγορά θα έρθουν δύο sets, ένα Mario και ένα Luigi, με κόστος €104,90 έκαστο στην ελληνική αγορά.