Το The Pathless από τους δημιουργούς του Abzû θα είναι launch τίτλος του PS5

Αναμένεται επίσης για PS4, PC και iOS
02 Οκτωβρίου 2020 16:44
Το The Pathless από τους δημιουργούς του Abzû θα είναι launch τίτλος του PS5

Η Giant Squid, το στούντιο το οποίο το 2016 μάς είχε χαρίσει το μαγευτικό παιχνίδι υποβρύχιας περιπέτειας Abzû, ανακοίνωσε πως το νέο του πόνημα, The Pathless, θα αποτελεί launch τίτλο του PlayStation 5, ενώ την ίδια μέρα θα κυκλοφορήσει παράλληλα για PS4, PC και iOS.

H Annapurna Interactive, η οποία είναι ο publisher του παιχνιδιού, το έχει περιγράψει ως μια μυθική περιπέτεια που αφορά έναν τοξότη και έναν αετό. Η ιστορία του The Pathless θα διαδραματίζεται σε ένα πανέμορφο νησί, στο οποίο οι παίκτες έχοντας τον έλεγχο του τοξότη και με συντροφιά έναν αετό, θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν μια σκοτεινή κατάρα. Όπως γράφει η περιγραφή, οι παίκτες πρόκειται να εξερευνήσουν ένα ομιχλώδες δάσος γεμάτο επικίνδυνα μυστικά, να λύσουν puzzles σε αρχαία ερείπια και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε επικές μάχες, ενώ ο δεσμός που θα αναπτύξουν με τον αετό, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη μοίρα του κόσμου.  

To The Pathless αναμένεται, λοιπόν, στις 12 Νοεμβρίου για PS5, PS4, PC μέσω Epic Games Store και iOS ως μέρος της συνδρομητικής υπηρεσίας Apple Arcade. Δείτε το trailer στον player που ακολουθεί.