Συγκριτικό βίντεο PS4 vs PS5 για το Spider-Man Remastered

Πρώτη ματιά στη διαφορά των γραφικών στις δύο κονσόλες
02 Οκτωβρίου 2020 14:12
Συγκριτικό βίντεο PS4 vs PS5 για το Spider-Man Remastered

Το PlayStation 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα και σίγουρα μια από τις επικρατέστερες απορίες των παικτών είναι πόσο καλύτερα γραφικά θα έχει σε σύγκριση με το PlayStation 4. Κατά κάποιον τρόπο, η απάντηση σε αυτό το ερώτημα έρχεται μέσα από το Spider-Man Remastered. Συγκεκριμένα, η Sony δημοσίευσε δύο επίσημα gameplay βίντεο, για τα οποία σας ενημερώσαμε πρόσφατα.

Αναμενόμενα, εφόσον έχουμε να κάνουμε με ένα παιχνίδι που κυκλοφορεί ήδη, τα πρώτα συγκριτικά είδαν τα φώτα της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, ο χρήστης του YouTube, ElAnalistaDeBits, ο οποίος έχει κάνει αναρίθμητες αντίστοιχες συγκρίσεις στο παρελθόν, έβαλε τα πλάνα που δημοσίευσε η Sony δίπλα στο Spider-Man του PS4 που κυκλοφορεί εδώ και μερικά χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα πλάνα της PS4 έκδοσης προέρχονται από το PlayStation 4 Pro, ενώ στην περίπτωση του PlayStation 5 έχουμε τόσο κανονικά πλάνα όσο και πλάνα από το Performance mode που θυσιάζει κάποια εφέ για να φτάσει τα 60FPS. Μπορείτε να δείτε το βίντεο και να κρίνετε από μόνοι σας μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το PlayStation 5 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην ευρωπαϊκή αγορά στις 19 Νοεμβρίου με τιμή €499 για την κανονική έκδοση και €399 για την ψηφιακή. Μέχρι τότε, μπορείτε να βρείτε τον αναλυτικό οδηγό που έχουμε ετοιμάσει για το PlayStation 5 πατώντας εδώ.