Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Zombies του Call of Duty: Black Ops Cold War 

Με έντονο άρωμα 80s

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Zombies του Call of Duty: Black Ops Cold War

Πιστή στην υπόσχεσή τους, Treyarch και Activision έδωσαν στα φώτα τη δημοσιότητας ένα νέο αναλυτικό βίντεο, αποκαλύπτοντας όσα οι παίκτες πρέπει να γνωρίζουν για το δημοφιλές Zombies Mode του Call of Duty: Black Ops Cold War που αναμενόμενα αυτή τη φορά έχει άρωμα 80s.

Το εν λόγω mode φέρνει νέα αλλά και γνώριμα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των Pack-a-Punch machine, power-up drops, mystery box και μερικά κλασικά Perks, όπως τα Juggernog και Speed Cola. Το βίντεο περιλαμβάνει μια πρώτη ματιά στα cinematics, το gameplay καθώς και σε μια εκ βάθους συνέντευξη με τους δημιουργούς, οι οποίοι μιλούν για τα highlights. Στο Zombies mode οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν σε ομάδες έως 4 ατόμων, αντιμετωπίζοντας ορδές απέθαντων στο campaign, το οποίο θα λαμβάνει μέρος στον νέο χάρτη «Die Mashcine». Η ιστορία θα επιστρέφει τους παίκτες στη δεκαετία του '80, σε έναν κόσμο όπου το πολυσύμπαν έχει συγχωνευτεί, απελευθερώνοντας τις ορδές zombies, από τα γεγονότα του αντίστοιχου mode στο Black Ops 4.

Εκτός όμως από το campaign, το mode θα περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά όπως τα Field Upgrades, τα οποία θα παρέχουν στους παίκτες buffs και healing items στα μέσα του wave, καθώς και την ιδιότητα κατασκευής νέου εξοπλισμού, όπως όπλα και support αντικείμενα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι θα υποστηρίζει cross-platform play μεταξύ PC, next-gen κονσόλων, αλλά και εκείνων της τρέχουσας γενιάς.

Το Call of Duty: Black Ops Cold War θα καταφθάσει στις 13 Νοεμβρίου στα PS4, Xbox One, PC, Xbox Series X|S και PS5. Δείτε το εν λόγω βίντεο στον player που ακολουθεί.

0 comment(s)

End of content

No more pages to load