Το story trailer του Assassin’s Creed Valhalla μας προετοιμάζει για το ταξίδι που έρχεται

Μια χορταστική ματιά στον επερχόμενο τίτλο
29 Σεπτεμβρίου 2020 19:56
Το story trailer του Assassin’s Creed Valhalla μας προετοιμάζει για το ταξίδι που έρχεται

Με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Assassin’s Creed Valhalla να πλησιάζει, η Ubisoft έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το story trailer του παιχνιδιού, για να μας προετοιμάσει για το ταξίδι που θα βιώσουμε.

To Valhalla προσκαλεί τους παίκτες να βιώσουν το saga του Eivor, ενός ατρόμητου Viking πολεμιστή που έχει μεγαλώσει με ιστορίες από ένδοξες μάχες. Συγκεκριμένα, τα γεγονότα θα λαμβάνουν χώρα στην βάναυση περίοδο των Σκοτεινών Εποχών της Αγγλίας.

Αναλυτικότερα, η δράση λαμβάνει χώρα κατά τον 9ο αιώνα μ.Χ., με τους παίκτες να φεύγουν από τη Νορβηγία έπειτα από μια περίοδο με ατελείωτους πολέμους και τους πόρους τους να εξαντλούνται. Ο πρωταγωνιστής μας Eivor είναι αυτός που θα ηγηθεί του clan στις παγωμένες θάλασσες, αντιμετωπίζοντας ωστόσο αντίσταση από τους Σάξονες των κατεστραμμένων βασιλείων της Αγγλίας, συμπεριλαμβανομένου του Βασιλιά Αλφρέδου του Ουέσσεξ, ο οποίος τους στοχοποιεί ως ειδωλολάτρες και φαίνεται να είναι ο μοναδικός κυβερνήτης της πολιτισμένης Αγγλίας. Κόντρα σε όλα θα πρέπει να παλέψουμε με τον Eivor για να παραμείνει προσιτή η…Valhalla, αντιμετωπίζοντας τους Hidden Ones που θα κάνουν τη ζωή μας δυσκολότερη.

To Assassin’s Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για τα Xbox Series X | S, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia και τα Windows PC, αποκλειστικά μέσα από τα Epic Games Store και Ubisoft Store. Παράλληλα, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο και μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία UPLAY+.