Κλείδωσε η ημερομηνία για τα παιχνίδια της EA στο Xbox Game Pass

Το EA Play καταφθάνει στην συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft
29 Σεπτεμβρίου 2020 19:43
Κλείδωσε η ημερομηνία για τα παιχνίδια της EA στο Xbox Game Pass

Πριν μερικές εβδομάδες, μαζί με την αποκάλυψη του Xbox Series S, η Microsoft είχε ανακοινώσει πως το EA Play θα έρθει στο Xbox Game Pass. Αυτό που δεν είχε οριστεί, όμως, ήταν η τελική ημερομηνία, αφού μέχρι στιγμής γνωρίζαμε απλά πως η ‘ένωση’ των δύο συνδρομητικών υπηρεσιών θα πραγματοποιηθεί αργότερα το 2020.

Τώρα, η ημερομηνία για την άφιξη των τίτλων της EA στο Xbox Game Pass κλείδωσε και δεν είναι άλλη από την 10η Νοεμβρίου. Ναι, πρόκειται για την ίδια ημέρα που έχει δρομολογηθεί η παγκόσμια κυκλοφορία των Xbox Series X και Xbox Series S. Αξίζει να σημειωθεί πως αρχικά θα υποδεχτούν το EA Play οι συνδρομητές του Xbox Game Pass για κονσόλες, ενώ οι συνδρομητές στο PC θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο μέχρι το Δεκέμβριο.

Για την ιστορία, από τις 10 Νοεμβρίου τα μέλη της υπηρεσίας θα μπορούν να απολαύσουν τα εξής οφέλη:

  • Πρόσβαση σε περισσότερα από 60 παιχνίδια από τον κατάλογο της EA, όπως για παράδειγμα το FIFA 20, το Titanfall 2, το Need for Speed Heat ή άλλη πασίγνωστα franchises της εταιρίας, όπως τα Battlefield, Mass Effect, Skate και The Sims.
  • Πρόσβαση σε ειδικό in-game περιεχόμενο μόνο για τα μέλη.
  • Εκπτώσεις σε ψηφιακές αγορές παιχνιδιών της EA και DLCs.
  • Πρόσβαση 10 ωρών σε όλα τα νέα παιχνίδια της EA πριν κυκλοφορήσουν, όπως το FIFA 21, τα οποία μελλοντικά έρχονται συνήθως και πλήρως στην υπηρεσία.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Xbox.