Τα Series X και Series S δε θα είναι η τελευταία γενιά κονσόλων της Microsoft

Δε θα εγκαταλείψει το console gaming η εταιρία
28 Σεπτεμβρίου 2020 10:11
Τα Series X και Series S δε θα είναι η τελευταία γενιά κονσόλων της Microsoft

Με την ανακοίνωση των gaming streaming πλατφορμών Google Stadia και Amazon Luna, αλλά και τη συνεχιζόμενη επένδυση της Microsoft στο game streaming μέσω του Xbox Game Pass, πολλοί παίκτες φοβούνται πως το παραδοσιακό console gaming θα εκλείψει στο μέλλον. Μιλώντας στο Yahoo! Finance, ο επικεφαλής του Xbox στη Microsoft, Phil Spencer, ήρθε να καθησυχάσει τους παίκτες, τονίζοντας πως η εταιρία του δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το hardware μετά τα Xbox Series X και S, επισημαίνοντας μάλιστα πως σκοπεύει να φέρει στην αγορά περισσότερες κονσόλες στο μέλλον.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Όσον αφορά το μελλοντικό hardware, πιστεύω απόλυτα πως θα δούμε περισσότερες κονσόλες στο μέλλον. Όπως συνέβη και με το βίντεο, όπως συνέβη και με τη μουσική, το streaming δε θα σταματήσει την πρωτοπορία στον τομέα του hardware. Πιστεύω πως θα συνεχίσουμε να βλέπουμε νέες κονσόλες και φυσικά προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό.

Όπως φαίνεται, η Microsoft πιστεύει πως το παραδοσιακό console gaming δεν πρόκειται να πάει πουθενά, με την εταιρία να δηλώνει πως είναι προετοιμασμένη για την κυκλοφορία περισσότερων κονσολών στο μέλλον.

Για την ώρα, η εταιρία σκοπεύει να φέρει στην αγορά τα Xbox Series X και Xbox Series S στις 10 Νοεμβρίου. Οι τιμές των δύο κονσολών στην Ελλάδα διαμορφώνονται στα €509,99 και €309,99 αντίστοιχα.