Το fast-travel έρχεται στο Call of Duty: Warzone

Μέσω του υπόγειου σιδηροδρομικού σταθμού
28 Σεπτεμβρίου 2020 11:05
Το fast-travel έρχεται στο Call of Duty: Warzone

Το fast-travel έρχεται στο Call of Duty: Warzone, ως μέρος της έκτης σεζόν του Call of Duty: Modern Warfare, στις 29 Σεπτεμβρίου. Ο battle royale χάρτης θα εμπλουτιστεί με ένα υπόγειο σύστημα σιδηροδρομικού σταθμού, το οποίο θα φέρει το όνομα Metro, επιτρέποντας στους παίκτες να κινηθούν γρήγορα μεταξύ των επτά υπόγειων σταθμών.

Οι παίκτες θα πρέπει να εντοπίσουν έναν από αυτούς τους σταθμούς και να επιλέξουν την διαδρομή της γραμμής που επιθυμούν. Σε κάθε επίσης πλευρά θα υπάρχει μια σκάλα διαφυγής που θα οδηγεί σε μια τρύπα στην επιφάνεια κοντά στην κύρια είσοδο του σταθμού. Για να επιβιβαστούν στο βαγόνι θα πρέπει να κατευθυνθούν στην κύρια πλατφόρμα και να περιμένουν το τραίνο, το οποίο κινείται με τη φορά των δεικτών ρολογιού.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως το τραίνο δεν θα ξεκινήσει αν οι παίκτες μάχονται κατά την επιβίβαση, ούτε μεταξύ του τραίνου και της πλατφόρμας. Το μετρό θα λειτουργεί ως ασφαλής περιοχή, κατά την οποία οι παίκτες θα μπορούν να ανεφοδιαστούν με πυρομαχικά, να ανταλλάξουν αντικείμενα και να ξεκουραστούν. Όπως είναι αυτονόητο, αν κάποιος ακουμπήσει στις ράγες σημαίνει ακαριαίος θάνατος και οι συμπαίκτες τους δεν θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν loot τον εξοπλισμό.

Οι σταθμοί θα είναι μια καλή ευκαιρία να ξεφύγετε από έναν εχθρό, να κυνηγήσετε έναν στόχο ή να φτάσετε γρήγορα σε κάποιο σημαντικό μέρος.

Η Season 6 των Call of Duty: Modern Warfare & Warzone θα γίνει διαθέσιμη στις 29 Σεπτεμβρίου. Δείτε το σχετικό trailer στον player που ακολουθεί.