Ο Travis Scott έχει ήδη το PlayStation 5; (ΕΙΚΟΝΑ)

Ή τουλάχιστον το DualSense χειριστήριο
26 Σεπτεμβρίου 2020 09:52
Ο Travis Scott έχει ήδη το PlayStation 5; (ΕΙΚΟΝΑ)

Πέρα από την τεράστια επιτυχία που έχει γνωρίσει στην μουσική βιομηχανία, ο Travis Scott τελευταία έχει γίνει γνωστός και στον gaming χώρο, αφού η συναυλία του στο Fortnite έσπασε κάθε ρεκόρ. Τώρα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης μάλλον θα κάνει πολλούς gamers να τον ζηλέψουν, αφού φαίνεται πως έχει ήδη στην κατοχή του την κονσόλα επόμενης γενιάς της Sony, το PlayStation 5.

Συγκεκριμένα, ο Scott δημοσίευσε μια φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, στην οποία γράφει πως σκοπεύει να «παίξει μέχρι το πρωί» και φαίνεται να έχει στα πόδια του ένα DualSense χειριστήριο. Ο τραγουδιστής δε διευκρίνισε αν έχει μόνο τον μοχλό ή αν η Sony του έχει παραχωρήσει και την κονσόλα, ενώ στη φωτογραφία σε φαίνεται πουθενά το PS5 αυτό καθ’ αυτό.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I will be playing until the sun up

A post shared by flame (@travisscott) on Sep 25, 2020 at 7:28pm PDT

Λίγο μετά, ο παρουσιαστής και παραγωγός των The Game Awards, Geoff Keighley, απάντησε χαρακτηριστικά στον τραγουδιστή, καλωσορίζοντάς τον στο ‘club’. Παρακάτω θα βρείτε και το εν λόγω tweet.

Λαμβάνοντας υπόψη και την ανάρτηση του Geoff είναι πολύ πιθανό πως σύντομα θα δούμε τις πρώτες εντυπώσεις από το PS5, αφού η Sony μάλλον έχει αρχίσει να στέλνει την κονσόλα σε γνωστά άτομα της βιομηχανίας και όχι μόνο.