Η νέα Xbox εφαρμογή επιτρέπει να κάνετε stream την κονσόλα σας στο iPhone ή το Android σας

Μαζί με διάφορα άλλα νέα χαρακτηριστικά
26 Σεπτεμβρίου 2020 09:26
Η νέα Xbox εφαρμογή επιτρέπει να κάνετε stream την κονσόλα σας στο iPhone ή το Android σας

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, η Microsoft ανακοίνωσε πως η νέα έκδοση του Xbox app είναι πλέον διαθέσιμη σε δοκιμαστική μορφή. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι Android και iOS συσκευών μπορούν να δοκιμάσουν την ενημέρωση που ετοιμάζει η εταιρία εν όψει της ολικής ανανέωσης του Xbox οικοσυστήματος με την άφιξη των κονσολών νέας γενιάς.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα νέα χαρακτηριστικά είναι το Xbox remote play. Αυτό σας επιτρέπει να συνδέσετε ένα Bluetooth χειριστήριο στο κινητό σας και στη συνέχεια να συνδεθείτε στην κονσόλα σας και να παίξετε απομακρυσμένα οποιοδήποτε παιχνίδι σας.

Το δεύτερο χαρακτηριστικό που θα διευκολύνει πολλούς παίκτες είναι η απομακρυσμένη διαχείριση της κονσόλας. Συγκεκριμένα, μέσα από το app μπορείτε να δείτε ποια παιχνίδια έχετε εγκατεστημένα και να κατεβάσετε νέα. Υπάρχει μάλιστα η δυνατότητα να κατεβάσετε και παιχνίδια που δεν έχετε αγοράσει ακόμα. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως μπορείτε να αποφύγετε εξ ολοκλήρου τις εγκαταστάσεις, αφού μέρες πριν κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι μπορείτε να το κάνετε pre-load χρησιμοποιώντας το mobile app.

Το νέο app φέρνει επίσης την καινούργια share λειτουργία που σας δείχνει τις φωτογραφίες που έχετε τραβήξει στην κονσόλα σας και διάφορα ακόμη νέα χαρακτηριστικά, τα οποία μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Μπορείτε να βρείτε τη νέα Xbox εφαρμογή στο Google Play Store, αλλά και σε περιορισμένη διαθεσιμότητα για testers στο Apple Store.