Τελικά το Resident Evil Village μπορεί να έρθει και στα PS4 και Xbox One

Η Capcom αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο
26 Σεπτεμβρίου 2020 09:01
Τελικά το Resident Evil Village μπορεί να έρθει και στα PS4 και Xbox One

Το Resident Evil Village ήταν μια από τις ανακοινώσεις του πρώτου PlayStation 5 Showcase που είχε ξεχωρίσει. Μαζί με το trailer που είδαμε τη νέα τοποθεσία και τους χαρακτήρες του sequel, μάθαμε πως το νέο κεφάλαιο της survival horror σειράς θα καταφθάσει το 2021 αποκλειστικά για τις κονσόλες νέας γενιάς και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Τελικά, φαίνεται πως το πόνημα της Capcom…δεν είναι και τόσο αποκλειστικό της νέας όσο έμοιαζε αρχικά. Στο πλαίσιο μιας παρουσίασης στο Tokyo Games Show 2020, ο παραγωγός Tsuyoshi Kanda αποκάλυψε πως η ομάδα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να δημιουργήσει και PS4 και Xbox One εκδόσεις. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Ενώ το Resident Evil Village αναπτύσσεται ειδικά για τις κονσόλες επόμενης γενιάς και το PC, εξετάζουμε την κυκλοφορία και στις Xbox One και PS4 κονσόλες.

Το προσπαθούμε, αλλά δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τίποτα. Ωστόσο, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για τη δημιουργία μια φανταστικής survival horror εμπειρίας και στις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς.

Για την ώρα, η Capcom έχει επιβεβαιώσει πως το Resident Evil Village θα καταφθάσει το 2021 για τα PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το πιο πρόσφατο trailer του παιχνιδιού.