Φήμη: Τa Metal Gear, Metal Gear Solid και Metal Gear Solid 2 έρχονται στο PC

Εμφανίστηκαν σε υπηρεσία ηλικιακής ταξινόμησης
23 Σεπτεμβρίου 2020 20:48
Φήμη: Τa Metal Gear, Metal Gear Solid και Metal Gear Solid 2 έρχονται στο PC

Όπως φαίνεται, τα Metal Gear, Metal Gear Solid και Metal Gear Solid 2 ετοιμάζονται να επανακυκλοφορήσουν αυτή τη φορά για PC, καθώς εμφανίστηκαν στην υπηρεσία ηλικιακής ταξινόμησης στην Ταιβάν. Την ανακάλυψη έφερε στο φως το Gematsu, εντοπίζοντας στις λίστες του «Taiwan Digital Game Rating» τα Metal Gear, Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Substance, Konami Collector's Series: Castlevania και Contra για PC.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, το Konami Collector's Series περιλαμβάνει τα Castlevania, Castlevania 2 Simon's Quest, Castlevania 3 Dracula's Curse, Contra και Super Contra. Ο ενθουσιασμός ωστόσο επικράτησε υπέρ των Metal Gear παιχνιδιών, διότι τα παιχνίδια αυτά δεν έγιναν ποτέ διαθέσιμα (εκτός της emulator οδού) στο PC.

Για την ιστορία, τα παλαιότερα Metal Gear παιχνίδια είχαν κυκλοφορήσει ως μέρος του Metal Gear Solid: The Legacy Collection στο PS3, μια συλλογή που συμπεριλάμβανε όλα τα κυρίως παιχνίδια από το 1987 έως το 2012. Το 2011 κυκλοφόρησε η συλλογή Metal Gear Solid HD Collection για PS3 και Xbox 360 (συμβατή και στο Xbox One μέσω του backward compatibility), που περιείχε τα Metal Gear, Metal Gear 2, Metal Gear Solid 2, Metal Gear Solid 3 και Metal Gear Solid: Peace Walker.

Μέχρι βέβαια να ανακοινώσει η Konami κάτι επίσημα, καλό είναι να λάβετε τις παραπάνω πληροφορίες με επιφυλακτικότητα.