Το God of War 2 Ragnarok ήταν κρυμμένο μπροστά στα μάτια μας από το 2019 και δεν το κατάλαβε κανείς

Μέσα από ένα πανέξυπνο teaser του Cory Barlog
23 Σεπτεμβρίου 2020 13:54
Το God of War 2 Ragnarok ήταν κρυμμένο μπροστά στα μάτια μας από το 2019 και δεν το κατάλαβε κανείς

Αδιαμφισβήτητα,  η αποκάλυψη του ολοκαίνουργιου God of War ήταν μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του πρόσφατου PS5 Showcase event.

Στο παρελθόν υπήρξαν πολλές σχετικές φήμες και δηλώσεις που άφηναν να εννοηθεί πως το sequel ήταν καθοδόν. Ωστόσο, ο πανέξυπνος δημιουργός του παιχνιδιού, Cory Barlog, το έκρυβε δίχως υπερβολή μπροστά στα μάτια μας από το 2019 και δεν το κατάλαβε κανείς.

Ναι, ο Barlog είχε μοιραστεί την φράση που είδαμε και στο trailer, ‘Ragnarok is coming’, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter τον Απρίλιο του 2019 και μόλις τώρα το παρατήρησε η gaming κοινότητα. Συγκεκριμένα, ο δημιουργός είχε κάνει μια σειρά από tweets, στα οποία μιλούσε για την ανάπτυξη του προηγούμενου τίτλου, αποκαλύπτοντας μερικές ενδιαφέρουσες παρασκηνιακές ιστορίες. Κανένα tweet δεν ήταν όμως τυχαίο, αφού αν κάποιος ένωνε τα πρώτα κεφαλαία γράμματα, η φράση σχηματιζόταν σταδιακά. Μιας και δεν το κατάλαβε κανείς, μετά την επίσημη ανακοίνωση του παιχνιδιού στο event της Sony, ο δημιουργός έκανε ξανά pin το tweet στο προφίλ του.

Παρακάτω θα βρείτε το σχετικό Twitter thread, αλλά και την ανάρτηση ενός χρήστη που δείχνει τη φράση να σχηματίζεται.

Το νέο God of War αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021.